Wednesday, October 29, 2008

Salam Takziah...

Hallu.. hi all..

pertama sekali ingin aku panjatkan kesyukuran ke hadratNYa kerana masih lagi memanjangkan umur ku, keluarga ku, dan juga rakan-rakan ku..

semalam, timbul perasaan sebak di dalam diri. isteri Bekas Anggota Parlimen Labuan, Datuk Suhaili Abdul Rahman telah kembali ke Rahmatullah. (mari kita sedekahkan Alfatihah)

jap lagi aku update... nak pegi kes plak!

***Update~~~ ni baru siap dua story...

ok la back to story above, i received msg from my mom tanya tentang kesahihan berita tuh.
tp i x masuk ofis lagi so xtau la citer sebenar.

11:25am : masuk office terus bos tanya n betul ke x n suruh i pegi Masjid Wilayah Jalan Duta (cos according to source jenazah dalam perjalanan ke sana untuk di mandikan, dikafankan serta disembahyangkan)

semasa itu, i met afew VIp yang bagi penghormatan terakhir spt, Datuk Seti Sharizat Abdul Jalil, Datuk Seri Ismail Sabri, Tengku Adnan Tengku Mansor, MP Labuan Datuk Yusoff Mahal.

Fortunately, i nampak anak kedua Datuk Suhaili, Saiful Redzuan. (i still recognize muka dia sbb sama mcm adik dia)
im approached him n ask a few simple+dimple Q la n yang paling penting No handphone dia..
semasa Jenazah di bawa ke ruang solat, bulu roma berdiri. timbul keinsafan dalam diri.

Bilakah Tuhan akan tarik pula Nyawa ku. ? adakah aku bersedia untuk itu.? takut juga kan..

habis. malas udah mau cita.

while m updating my blog td, i received phone dari atikah yang kata kene pegi Hospital Kuala Lumpur, kt bilik mayat. ada remaja mati awal pagi td.

hari ni dan semalam merupakan hari-hari mayat bagi ku. takut la tgk mayat jew.. yang td siap masuk bilik mayat lagi.. (al Fatihah)

ok then,

CHEERS,

2 comments:

avila geraldine said...

hi hi hi...i miss you...Hows utusan? gosh! heard aot about this kes saman saman..hahaha

burger ok? badminton ok?

take care u!

~SYAMELIA~ said...

hi asim...
1st time komen at yr blog...

btw, posting asim 2 mmg menginsafkan...
kalu x insaf lg, xtaw la nk kt apa kn...
bukan asim jer, akak yg baca ni pun meremang bulu roma...

btw, thx 4 sharing with us...
cheers...