Tuesday, April 29, 2008

Kepastian yang semakin pudar

erms.. i dont know. y lately semua entry aku pasal hati n perasan. pasal perasan yang sangat berkecamuk. i really dont know (or else aku buat2 dont know kan).. ntah la. aku xtau mau komen apa.

ok la.. let's we talk wat was in my mind now.. ok.. Ahad hari tuh aku amek MC. malas mau pegi ofis,
around 10 am i was chatted with someone whose i call "So-called FREN". ok la xkisah la kan.. ntah la.. aku rasa mcm teda makna la frenship kami kalau dia asyik mau menipu je. asyik2 bagi alasan keje. i dont mind if sekali ko bagi alasan mcm tuh. aku nda kisah la klu ko nda mau kuar sma aku. just say it. ni nda, bagi alasan keje

Assim: hye dude, where r u? sehat ke?? im MC hari ni.

Socalled FREN : yup sehat. but im busy keje la..

hello! i just mention MC bukan pasal i nak carik point nak ajak u kuar. mmg i dah janji ngan fendy nak kuar tgk wayang walaupun x jadi sebab fendy needs to accompany his mom. i dont mind.
pls la jgn perasan aku nak ajak ko kuar, yes! i admit mmg aku ada ajak ko klu nak join, but up2u la i u wanna follow or not. klu xnk kata la xnk.. senang citer. ni nak tipu ko keje pasal apa? pastu kantoi yang sebenarnya ko x keje sebaliknya peg one of shopping complex shopping. wat the hack u man,? ish inda paham aku..

aku just ajak ko kuar is not be'coz aku nak duit ko la.. grow up la man klu ko pikir mcm tuh.. ko ingat ko sorg je ada duit. i know i release u mmg selalu belanja makan aku? hello!? did i ask u so? hahhaha i asking for something yang mahal, Like kenny rogers, nando. hahhah watever.

yang i geram sgt tu y u cheated me. nape x ckp u mmg nak kuar ngan ur other fren. i dont mind la. im just asking u if u wanna follow me n my fren fendy. OMG! so silly la u man.. sorry la.. i know u wont read my blog lagi.. so xpe la.. klu u baca IM REALLY SORRY IF hurting u.. but i think u deserve it.

i try to be nice with u.. why ah? try to be fren wif u (walaupun mulut aku macm puaka) this is wat i am. im not gonna pretend to be someone else. huhu

GOOD ONE
ok la.. last sunday, im going to cineleisure tgk muvee. huhu fendy x jadik plak.. TEMANKAN mak dier. xpe la.. aku pon dh smpi sana then i tgk dua muvee.

after that, i call hafiz n asked him for lunchiee kt di hati.. lama x makan, tp skrg dh xsedap.. xyah dh korng makan kt situ..

pastu balik umah qayum, send all my stuff n kitorang lepak2. pastu i bosan sgt n ajak apis pegi putrajaya. saja jalan2.. bosan kan..

yang penting smpi kat tasek tuh we bought 4 bantal roti untuk bagi makan ikan.

Hafiz : tenang kan kita bagi makan ikan, ang tau x P**I, kita bagi ikan makan, nnt Tuhan luaskan rezeki kita.

Assim : ya la tuh tenang, Tq.

pastu balik lepak plak ngan azim n fendy yang ketiduran hahhaha kt pakli..

**welcome to blogspot to nana..

ok then take care. KEPADA SAPA YANG MAKAN CILI DIER TERASA PEDAS! TERUS HANGAT BERSAMA HOT fm.

P/S ada org ofis aku pakai kasut baru.. letups yerk! siap pijak kasut buruk aku lagi masa kt kantin..


1 comment:

NurAqilah Ismail said...

* dah tau da tu kasut baru siapa*