Sunday, April 6, 2008

permulaan April

Ermsss, rasanya lama jugak aku x update kan.. hahha (malas mau guna perkataan meng'abaikan' nnt ada yang ckp tiru word dier plak)
ok la.. permulaan April nie aku rasa ok jak.. teda apa yang best, cuma, byline keluar utk hari yang berturut2, tu kot the reason y im not updating come coming entry kan.. busy kali.. tp kalau mau ckp busy, nda juga. ada juga masa plak aku view my on blog sendiri n blog kengkwn + sangkelembai.

mmg teringin mau update, tp roh n aura menaip tu hilang, byk yang berlegar d otak masa tu. tp malas la.. teda mood....... ok la.. penghujung Mac lalu, aku Sabtu i think 29 Mac, aku keluar ngan kila, nana, fara pegi sungai wang, pastu jejln pegi pavi.. abeskan masa. huhu teda duit la masa tuh. tp aku nekad jugak mau beli something yang aku mmg lama udah mau beli.. sunglass. tp aku choose MNG. hahahha i asked kila n fara yang masuk dulu. heheh ( so i wore it masa pegi rumah org kawen pakcik azim) nice la.. i luv it.

rindu u pingu......... n pirana kembung n fara (kawan baek izan)....


pastu jalan2 aku tau dorg penat, n aku xkesah, still ajak juga lepak2, duduk2 sana sini.. lepak minum kt delifrance. dgr citer kila nak belanja JCO donuts tp long long longgggggggg Q. pasal tuh x jadi. on that day gak jumpa edy+ ak + scandal AK (jantan uols).

ok la.. bosan plak nak citer cos lama dh kan..

April Fool
masa april fool hari tuh, aku ada text elly. huhu saja mencuakkan dier. tp damn! dier x reply pasal AK dh pesan jgn angkat or reply phone from Assim.

Jumaat malam 4 april.
Jumaat mlm pegi LCCT, amek praong dh Lbn> yahu.. tp x dpt enjoy lama2 cos ada something yang lebih important ia mau buat kali...

tadi petang, sempat pegi kg azim, pakcik kawen.. jumpa fendy,ray, megat, adam, kak ros & family. x sempat jumpa syazwan. xtau apsal die lambat. lagipun aku rush nak pegi umah kenduri cousin hafiz n antar cousin pegi lcct. bosan la..
pastu fendy call cakap ajak pegi redbox or indah parade.. tp aku tiba2 ada something to do.. penting sangat.. sorry mates!

Rindu gak aku nak balik labuan.. hahhaha zhafri mesti x sabar tunggu aku balik..

ok then, aku ngantok.. nak tdo sat..

Cheers,
p/s mcm Ally Mc Beal yer? :P

3 comments:

[r][a][y] eusouff said...

hehehhe
part menyesal x tambah daging n ayam tu tak include plakkk....

huhuhu
sedapnya ayam tu ek
i likeeeeee

KC said...

yup..
hahhaha lupa la ray..

btw, sakit ati ngan pelayan pompuan tuh yang angkat pinggan ayam n daging tuh.
padahal aku xabes makan agy..

yummy.. ayam goek sodap!

shafizanjohari said...

cis... jadi scandal aku plak!! tuh skandal eddy lah!!