Monday, March 3, 2008

Kalut...

assalamualaikum..
str8 to da point la kan.. hari ini aku masuk-masuk office jew aku dh cuak.. xtau cos i thought xde org nak cover citer kt bukit aman around 10 am.. masa tu aku baru smpi office kul 9.50am. huhu
apa lagi terus aku call budak crime kosmo.. tnya sape yg cover.. bila aku call azizi, dier ckp kosmo x cover. then aku pon dgn KALUT nya siap2 nak pegi la nie.. apparently aku terpikir nk call Shaq to ask him la cos dier yg jd oc last nite.. after that dier kata, dh ada org cover..

nak di jadikan cerita, dier plak suppose masuk kul 2 tiba-tiba sakit. n ask me to cover asgmnt kt IPK KL bahagian narkotik. huhu. aku dh cuak dh nie.. takut dow.. asgmnt berat gak.. pegi pc ketua polis KL.. Datuk Muhammad Sabtu Osman. tp di atas kepercayaan my bos, i was assigned to that assgmnt la.. hehehh

kepercayaan ni berat tau.. aku xtau aku bleh buat ke x.. takut jugak.. so far alhamdulillah.. thanx to fren, nuzul, sarah, en sedek, n myself la to prove that i can do that job..
wink* wink*

ok la.. masa aku tunggu pc tuh bermula.. aku pegi la TImes Square dulu. teringin nak makan ice cream Baskin Robbin.. tp aku ternampak plak Kenny Rogers Roaster. aku apa lagi.. singgah jap makan kenny then dessert makan ice cream..
(adin or yun or afiq if u read this entry dont tell mama k)

hahahhah at last termakbul juga impian aku nak makan.. huhu hari tuh janji nak makan ngan azim n also ezat pon janji nak belanja aku kenny.. tp belum kesampaian.. hehehhe. sory la i didnt take any pix cos segan la org tgk aku ter'snap2 nnt..

pastu, aku terus senak perut.. makan byk sgt.. smpi x hengat dunia.. hhuhu..

tepat kul 6.30pm ada PC kt ipd Cheras, tp utusan x antar org.. bila pc tuh berkenaan rampasan DVD lucah termasuk adegan seks Datuk Chua Soi Lek, baru kecoh nak ambik story kt reporter yang pegi.. hehehh

lastly, Baskin Robbin so yummyyyyyyyyyyyyy!!!

cheers,