Thursday, March 20, 2008

Sedih+Gembira+Tangis+Tawa=All In One

salam...
Tergerak plak hati hari ni mau blogging. i just dont know wat to do today aite..

ok la.. last monday i really not feel comfortable to go to work.. mungkin di sebabkan aku sakit kan.. on that day im not feeling well. gastric, macam mau demam. tp aku gagahkan juga diri utk pergi kerja so nda la buruk kan my record later. (Hopefully).

after im updating Sharlinie case (yang nda tau la masih hidup or mati... sorry for the harsh statement) KL di katakan sesak kt area Jalan Duta menuju susur ke Jalan Mahameru. so my bos as me or shaq to follow up wat was happend. i pon call la plus. then plus gave me DBKL trafik punya number. then DBKL cakap yang ada lori terbalik so that terowong susur ke Jalan Mahameru ditutup.

so bos aku ask m to go to the scene. balik tuh terus aku buat story n thanx to zul manzor for helping me to find a best angle. my story KL sesak here

pastu hari tuh saja i really miss someone. aku sgt2 rindukan nya.. esp my family n someone that i really care. yes i do. mlm tuh i switch on my laptop n i saw nana tgh online.. yes! i got fren to chit chat share my feeling n probably problem. hehehhe thanx nana. i wont forget ur help.. ko banyak naikkan semangat untuk aku lately.. nasib baik ko dh ada bf klu x aku mmg isi borang..
hahhaah

bad news : my renoma shoe gone. i dont know mana pegi nya.. huhuhu probably he hide my shoe n wear it when m not around!
gila la..

also, one of my hsemate ask me for advance rental cos he said he need to pay to the landlord tomorow.

J : is, boleh x is bayar sewa advance. so bulan april xyah bayar. sebab i kene bank in kt cina tuh esok.

Assim : OK! (dalam hati berkata, mana duit sewa yang supposely untuk bulan mac pegi? enjoy sakan kali ah) bodo betul!

some info, last nite i gave him rm 260 n he said "tq is''.. after that he wake up, go to the bathroom n go out for clubbing! cakap teda duit.. tp ada plak duit mau pegi club.. pelik2.. so if he wanted me to pay rental for april later.. sory la. aku ckp aku suda byr.!

for u mom, dont wory i still got enuff money yet! hahhaha n i curious that why u so quiet lately.? no msg, no calls..?

ok then.
cheers,

p/s aku doakan selamat pergi n selamat kembali kepada Mohd Effendy Mohtar.. enjoy ur Trip!!

2 comments:

Megat Eusofe said...

en asim
en fendi ke mana ??
huhuhuhuhuhuhuuh
x-tau pun
uhuhuhuhuhuhuhuhuh
dier pergi mana ???
huhuhuhu
ckp la asimmmmmmmmmmmmmmmmmmm

KC said...

en megat,..
i pon x tau dier pergi mana..

tp sebelum dier pegi dier nak jumpa x sempat..

pegi tempat bersejarah kot!