Tuesday, January 29, 2008

Betul Kah Lupa Diri??

hye all..

ahad lepas me, hafiz, azim, aizat, ezat, E pegi AJL ke 22.. banyak sgt bende2 yang di ingini n x di ingini berlaku malam tuh.. hehhe

i think it's better for me to share sumthing yg bad dulu kan.. ntah la.. this is about fren.. about my coursemate.. nak di jadikan cerita (bukan aku reka2 k, hahhaha) mlm ajl tuh masa aku sibuk2 bebaris nak naik atas jumpa la coursemate aku ni... dari jauh dh nampak so masa dekat nak tego la dier (w/pn aku MMG X BAIK + X SUKA DIER) tp kesian kt azim la.. cos dia ngam sgt ngan budak tuh.. yer la.. masa kt klas siap sms segala.. ngan aku n azim2 sekali dier but xtau. ala2 TL (tak layan) aku apa lagi.. p la mampos ang nak buat aku mcm tuh... x menjadi kudis pun ( sbb aku bley x kawan ko since part 1 so , do i look i care??) erms...

Assim + Azim : hye... aiyo busyyyyyyyyyyyy? apa cer skrg?

Berangan : heheh (just senyum paksa then blah)

(huhu conversation yang boleh dianggap bukan conversation)

moral of the story, klu ko x nak tego aku aku x kisah, tp next tyme jgn buat kt kengkawan lain yg x penah benci ko! FAHAM... n jgn mudah lupa diri la..

ok la.. tutup citer hanjing nie.. kita bukak citer baik plak.. aku jumpa ELLY(intern kt chanel 9) pesanan dr ELLY tgk la dier punya slot kt channel 9 kul 12 mlm.. betul kan ELLY..
hahhahah klu silap info jgn marah ya!~

jumpa daia sekali lagi... maklum la daia ngan kepoh nya... tuh pasal dier monopoli citer smpi aku x sempat nak berborak panjang ngan eddy. just tego hye2 bye2 jew... maklum la PR class..
kan best jumpa kengkawan yg yer la jumpa pastu borak " camne practical? huhu nice kan..

jumpa syahden, very the over ngan "kakak2" dier... jumpa junior part 3 kot.. budak sabah yang tinggi very the kecoh one kan...

happy sebab Izin ku Pergi menang.. yuhu...

moral of the story, walaupon x serapat mana kita berkawan tuh nilai kemesraan tetap ada..

ok then.. TC bye..

CHEERS,


p/s aku tau Aqilla Ismail or Akak mmg akan sms, call or comment tanya aku sape kan?? so u should do that? hhahahahhaha

4 comments:

adika said...

amboi amboi assim..
hebat sangsangan mu itu..
hauaha..
dpt jumpa ngan ko kan setelah lama tak bertemu..
tapi tu la.. daia da outshine aku sampai aku terkedu teriam.. haha

note: sedih kak ramlah kalah.. haha

Farazila said...

:)

Adam-ArJuna said...

aku paling suka ko nyer quotes kali ni..

"moral of the story, walaupon x serapat mana kita berkawan tuh nilai kemesraan tetap ada.."

see u..

Khairulius said...

x dapat jumpe u plak kat sana...
suara serak sbb jerit masa kak ziana perform hahaa