Sunday, January 27, 2008

"I Never Touch There Before"

MCM pelik kan Title aku kali ni..

actually, yesterday i was assigned tp cover bomoh negara dalam usaha mencari Adik Sharlinie.. OMG, besides this case excluded dari susulan. tp becos of Uusan dapat tau bomoh nak cari Sharlinie d tempat2 yang sunyi dan terbiar..

FYI, i pegi kawasan terbiar HIGHLAND TOWER dan rumah2 kosong di sekitar Bukit Tunku.. can u imagine.. naik smpi tingkat atas just to find clue for sharlinie?

on that tyme i mmg cuak gila.. (but this is one memorable experiences that i never forget) serius.. aku xkan lupa yang i touched highland tower yang lama sudah terbiar..

i think byk lagi dugaan n cabaran yang bakal aku tempoh next... i'll updating for sharing purposes...

thanx for being with me so far...

bye.. TC

CHEERS,

p/s balik umah terus mandi n basuh baju n seluar, underwear, stokin....

2 comments:

ray eusouff said...

aiyooo
highland towers ...?

KC said...

sgt menakutkan...........