Thursday, January 31, 2008

Kempen Derma Darah

hye all..

yesterday assgmnt aku di SJMC.. so pemuda UNMO biro Pengaduan Awam Datuk Subahan Kamal lancarkan kempen derma darah di situ.. ni pon untuk bantu adik Abdullah ahmad Badawi A.K.A Pak Lah Kecik.

Write aku masuk gak kali ni.. tp teda byline je la.. jap yer aku link kan.. PEMUDA

dalam pada yang sama, semlam la jugak aku 1st tyme derma darah n tahu aku ni darah jenis apa.. mula2 takut jugak kan.. tp al nda sakit mana la.. just rasa mcm kene gigit semut merah jak..
tuh pon sekejap..

btw, aku mempunyai darah jenis O!!!

so, sapa mau membantu adik Pak Lah Kecil ini boleh la datang ke tingkat 5 SJMC north tower.
nurse semua cantik2 dan baik2.. heheheh

besides, last nite i went to pavilion. mau beli JCO with my aunty (cimun).. she bought 7 (1/2 dozen donut) huhu banyak jugak kan..

donut ni mau bawa balik labuan.. bagi ngan sanak saudara di sana.. heheheh

after dat, she wants to treat me for dinner.. so pilih punya pilih mau makan makanan melayu.. Melayu& Padang Restoran at pavilion..
i think it was a 1st n last time kot i makan kt pavilion..
so mahal you know..

i just picked nasi paru(6 keping kecik) n ayam masak lemak =RM 12.55
owh my gosh.. expensive kan.. gila babai ehhhhhhhhhhhh..

if makan dekat di hati sure baru rm3.50

so, bagi org2 kaya n berlagak kaya or mmg kaya tp pura2 low profile boleh la makan di sana.. heheheh but i wont cos im not rich enuff.. buang duitttttttttt....

ok then... TC... ni abru siap news...
jap agy nak keluar to memorial Tun abd Razak..

bye. CHEERS,,

2 comments:

NurAqilah Ismail said...

bagus ar assim..merendah diri..kagum aku..by d way hr ni fisrt time,news aku tak kluar paper..hahaha

KC said...

aiyo...
first tyme news x kuar ke??
aku ni lagi la...

byk kali dh x kuar..
dh lali dh tau....