Tuesday, January 29, 2008

"MOVED"

erms... aku sedey la nak tinggal kan Shah Alam..

untuk pengetahuan semua aku dh pindah umah dah..
aku sewa di bdr sri permaisuri..
pangsapuri vista amani...
tingkat 10...

so far, i still blom bleh adapt lagi ngan enviroment sini..
housemate so far ok la.. biasa la bah kan.. baru2... so blom tau lagi perangai dorg ni..

lepas ni aku x tau mau lepak ngan sapa? mau makan?? hahah start bila aku nda boleh makan sorg2 ni...
lawak la kan...
sebenarnya boleh jak aku makan sorg2.. tp ni tmpt baru bah kan..
so aku mau biasakan dulu...


ok la... anything akan aku update...

TC bye..

p/s esok asgmnt kt subang.. SJMC ermsssssss

4 comments:

Adam-ArJuna said...

huhu..dah pindah eyh...tak bitau pon..dari seminggu ke seminggu akhir pindah gak ko eyh..

hurmm..apa pon enjoy life and hope u doing great with ur new environment..

pastinya Pak Li akan merindui ko...ekeke..:P

take care..

salam...

KC said...

huhu..
pasti nya aku akan merindui pak li...

:)

Megat Eusofe said...

:)
apa pun
kemana pun arah pergi

masih ada satu yg tinggal

....

Farazila said...

bdr sri permaisuri..
kat cheras ekh...
ala...dah dekat ngan ampang kan..
so try la lepak2 kat ampang nie...